Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä meidän kattilauma, mä oon oikeasti enempi kissa kuin koira ihminen. Halusin jo nuorena paljon kissoja, ne on aivan superihania;)))

Pitkäkarvaiset Mörö, Arttu ja Pekko on täysin sisäkissoja. Muut toimii "hyötykäytössä" ollen hiirikissana mutta saavat olla ja tulla sisälle milloin haluavat. Talvisin tosin viihtyvät melkein vuorokauden ympäri sisällä.. Kaikki pojat on leikattuja. Sängyssä onkin iltaisin tungosta ja en osaa mennä nukkumaan jos ei joku oo vieressä:)

Pösö s. 98 Kissalauman Pomo, jota muut kunnioittaa.. Pösö jäi Anopilta meille asumaan.. Vanhus on vielä hyvässä kunnossa ja terve kissa ollut koko elämänsä.

 

    

Topi s. 1.6.2002 Topi on luonteeltaan kehräävä sylikissa, Jouluna 2009 Topilta meni ristisiteet jalasta, eläinlääkäri oli sitä mieltä et lopetus paras vaihtoehto, vein toiselle lääkärille ja kokeiltiin leikkausta. Pitkä toipumisaika mutta tassu on ollut sen jälkeen aivan ennallaan:) Topilla on tapana näyttää hellyytensä omistajia kohtaa nuolemalla ja hellästi puraisemalla;)

Mörö s. kesä 2005 jonka isä on maine coon ja emä persialainen. Mörö on erittäin rauhallinen kissa.

Karvaturri's Amigo "Arttu" Ragdoll s. 24.3. 2007. Arttu on toimelias kissa joka pitää huolen että ruokaaika muistetaan. Artulla on näyttelystä yksi serti:)

Morris

Morris s. 2.6.2008 erittäin sosiaalinen, suureen ääneen kehräävä. Viihtyy erinomaisesti sylissä ja nukkuis mielellään omistajan vieressä tyynyllä. Sekä vilkas velmuilija välillä :)

Orifame Iik Sininen "Pekko" itämainen lyhytkarva s. 17.10.2010. Pekko on oikea jokapaikanhöylä ja verrattavissa tuohon meiän bortsuun:) Oppivainen ja "paimennusvietti" jää välillä päälle. Kiltti kissa, jolla iso ego, kehrää aina äänekkäästi ja keskustelee. Osaa mm luoksetulon, noudon ja paikalla istumisen. Komea katti joka on käynyt muutaman kerran näyttelyssä, saavutuksenaan mm. Bis-pentu ja Bis-nuori:)


©2019 kennel Ronetta´s - suntuubi.com